Dekorativna razsvetljava

Ustvarite vtis

Dekorativna razsvetljava se uporablja zato, da prostoru dodamo razsežnost in globino z namenom oblikovanja vzdušja. Ta svetloba je splošno nežna in nevsiljiva, uporabna bolj kot dekorativna kot pa funkcionalna razsvetljava. Pogosto je to najbolj spregledan vidik kuhinjske razsvetljave. Dekorativna razsvetljava zares ustvarja največji vtis!

Kam umestiti dekorativno razsvetljavo?

  • Vzdolž podnožja

Izberite točkovno razsvetljavo ali svetlobne trakove, da ustvarite sproščujoče vzdušje.

  • Nad visečimi elementi

Namestite svetlobne upogljive trakove nad viseče elemente in tako dodajte vaši kuhinji globino. Kot alternativo lahko nad elemente namestite nadelementno razsvetljavo za osvetlitev front.

  • Znotraj elementov s steklenimi frontami

Uporabite svetlobni nastavek na stekleni polici za ustvarjanje izjemnega učinka. Dodatno lahko na vrh elementa vgradite ali površinsko namestite LED točkovno lučko za osvetlitev steklene ali porcelanaste posode v elementu.

  • Zunanja svetlobna polica

Steklena LED polica je odličen dodatek, v kolikor želite kuhinjo dopolniti z dodatno nežno svetlobo in povečati odlagalno površino.

  • Podpultna osvetlitev za brezročajne kuhinje

Odličen učinek pod pultom lahko ustvarite z izbiro enega izmed svetlobnih trakov ter ga namestite bodisi samostojno ali v kombinaciji z aluminijastim profilom.

Mood Lighting
Mood Lighting