Pravilni o zasebnosti

VAŠA ZASEBNOST

Sensio d.o.o. (v nadaljevanju "mi"), se zavezujemo, da bomo varovali in spoštovali vašo zasebnost.

Ta politika določa osnovo, na kateri bomo obdelali vse osebne podatke, ki jih zberemo od vas ali nam jih posredujete. Prosimo, da besedilo pozorno preberete ter se tako seznanite z našim vidikom in prakso glede vaših osebnih podatkov in načinom njihove obravnave. Z obiskom www.sensio.si sprejemate in soglašate s postopki, opisanimi v tem pravilniku.

For the purpose of the General Data Protection Regulation (GDPR) 2018, the data controller is Sensio Limited of Unit 7 Speedwell Road, Whitwood, Castleford, West Yorkshire, WF10 5PY (???).

INFORMACIJE, KI JIH ZBIRAMO

O vas lahko zbiramo in obdelujemo naslednje podatke:

 • Informacije, ki nam jih posredujete. Vaše podatke nam lahko posredujete tako, da izpolnite obrazce na naši spletni strani www.sensio.si (»naše spletno mesto« ali »naša spletna stran«) ali pa nam jih posredujete telefonsko, po elektronski pošti ali kako drugače. To vključuje informacije, ki jih navedete ob prijavi med uporabo naše spletne strani, se naročite na katero izmed naših storitev, iščete izdelek, oddate naročilo na naši spletni strani, sodelujete v razpravah ali drugih funkcijah socialnega medija na našem spletnem mestu, pristopite nagradni igri, promociji ali izpolnite anketo ter ko prijavite težavo z našo spletno stranjo. Podatki, ki nam jih posredujete, lahko vključujejo vaše ime, naslov, elektronski naslov in telefonsko številko ter podatke o finančnih in kreditnih karticah.
 • Informacije o vas, ki jih zbiramo. Ob vsakem obisku našega spletnega mesta, lahko samodejno pridobimo naslednje informacije:
  • tehnične informacije, vključno z naslovom internetnega protokola (IP), ki se uporablja za povezavo vašega računalnika z internetom, podatki za prijavo, vrsta in različica brskalnika, nastavitev časovnega pasu, vrste in različice vtičnikov brskalnika, operacijski sistem in programska platforma;
  • podatke o vašem obisku, vključno s spletnimi URL-ji (Uniform Resource Locators), z uporabo naše spletne strani (vključno z datumom in časom); izdelke, ki ste si jih ogledali ali iskali; odzivni časi strani, napake pri prenosu, čas obiskov na določenih straneh, informacije o medsebojnem delovanju strani (na primer pomikanje, kliki in obvladovanje miške) ter metode, ki se uporabljajo za umik s spletnega mesta in katero koli telefonska številka, ki preko katere se je dostopalo do našega centra za pomoč uporabnikom.

UPORABA INFORMACIJ

Podatke o vas vas uporabljamo na naslednje načine:

 • Informacije, ki nam jih posredujete. Te podatke bomo uporabili:
  • Za izpolnitev naših obveznosti, ki izhajajo iz vseh pogodb, sklenjenih med vami in nami, ter da vam zagotovimo informacije, izdelke in storitve, po katerih povprašujete;
  • da vam zagotovimo informacije o drugem blagu in storitvah, ki jih ponujamo, ki so podobne tistim, ki ste jih pri nas že kupili ali po njih povpraševali;
  • da vam zagotovimo ali dovolimo izbranim tretjim osebam, da vam zagotovijo informacije o blagu ali storitvah, za katere menimo, da vas lahko zanimajo. Če ste obstoječa stranka, vas bomo z elektronskimi sredstvi (e-pošto ali SMS-om) obvestili le o informacijah o blagu in storitvah, podobnih tistim, ki so bili predmet predhodne prodaje ali pogajanj o prodaji vam. Če ste novi kupec in če dovolimo izbranim tretjim osebam, da uporabljajo vaše podatke, se bomo (ali oni) obrnili na vas z elektronskimi sredstvi samo, če se s tem strinjate. Če ne želite, da uporabljamo vaših podatkov na ta način ali da vaše podatke posredujemo tretjim osebam v tržne namene, označite ustrezno okence, ki se nahaja na obrazcu, na katerem zbiramo vaše podatke (obrazec za naročila);
  • za obveščanje o spremembah naših storitev;
  • da bo vsebina na našem spletnem mestu predstavljena na najučinkovitejši možni način za vas in vaš računalnik.
 • Informacije, ki jih zberemo o vas. Te podatke bomo uporabili:
  • za upravljanje naše spletne strani in za notranje operacije, vključno z odpravljanjem težav, analizo podatkov, testiranjem, raziskovanjem in statističnimi nameni;
  • za izboljšanje naše spletne strani z namenom zagotovaljanja, da vam vsebino predstavimo najučinkoviteje za vas in vas računalnik;
  • da vam omogočimo, da sodelujete v interaktivnih funkcijah naše storitve, ko se odločite za to;
  • kot del naših prizadevanj, da bo naša stran varna in zavarovana;
  • za oceno ali razumevanje učinkovitosti oglaševanja, ki ga posredujemo vam in drugim ter vam omogočimo za vas primerne oglase;
  • da vam in drugim uporabnikom našega spletnega mesta posredujemo predloge in priporočila o izdelkih ali storitvah, ki vas in druge uporabnike utegnejo zanimati.

VAŠE PRAVICE

Imate pravico zahtevati, da ne obdelujemo vaših osebnih podatkov v tržne namene. Običajno vas obvestimo (pred zbiranjem podatkov), če vaše podatke nameravamo uporabiti za takšne namene ali če v iste namene nameravamo vaše podatke razkriti tretjim osebam. Izkoristite svojo pravico, da preprečite takšno obdelavo tako, da na obrazcih, ki jih uporabljamo, zbrišemo določena polja za zbiranje podatkov. Pravico lahko kadar koli uveljavljate tako, da nas kontaktirate na info@sensio.si

Naša spletna stran lahko občasno vsebuje povezave do spletnih strani naših partnerskih mrež, oglaševalcev in podružnic. Če sledite povezavi do katere koli od teh spletnih mest, upoštevajte, da imajo te spletne strani svoje lastne pravilnike o zasebnosti in da za te pravilnike ne prevzemamo nobene odgovornosti. Prosimo, da preverite te pravilnike, preden potrdite kakršnekoli osebne podatke na te spletne strani.

KOMUNIKACIJE IN MARKETING

Če ste opravili nakup preko spletne strani www.sensio.si, vas bomo občasno lahko obveščali o naših najnovejših izdelkih, novicah in posebnih ponudbah prek e-pošte, pošte in telefona. Vsi uporabniki Sensio imajo možnost, da prekličejo prejemanje tržnih komunikacij in promocijskih ponudb poslanih z naše strani.

OBVESTILO O ZASEBNOSTI

Pravilnik o zasebnosti podjetja SENSIO je namenjen zgolj urejanju področja zbiranja osebnih informacij, ki so potrebni za delovanje računa stranke in omogočajo obdelavo naročil in dostavo blaga ter, če je pridobljeno soglasje, za namene trženja. SENSIO bo delil informacije s tretjimi osebami le, če je to potrebno, da omogoči dostavo preko izbranega poštnega/dostavnega podjetja.

SENSIO bo za stranke zajemal naslednje informacije:

 • Ime stranke
 • Poštni naslov stranke
 • Kontaktna telefonska številka
 • zasebni e-poštni naslov.

SENSIO lahko obdeluje, vendar ne shranjuje naslednjih informacij

 • Številka plačilne kartice
 • datum izdaje plačilne kartice
 • Datum izteka plačilne kartice
 • Številka izdaje plačilne kartice
 • CV številko plačilne kartice
 • Naslov plačilne kartice
 • Ime plačilne kartice (lahko se razlikuje od subjekta, ki je naročil)

Te informacije o strankah bomo uporabili za generiranje naročila, obdelavo tega preko našega skladišča in tiskanje dokumentacije o dostavi. Podrobnosti z vsemi informacijami o dostavi bomo posredovali tretjim osebam ali subjektom, zadolženim za dostavo blaga, da se jim omogoči dostava in stik s stranko. Te podatke lahko posredujemo prevozniku, da poskrbi za prevzem, v kolikor bi kupec želel vrniti izdelek v SENSIO.

Podatke bomo hranili v obdobju trajanja poslovnega odnosa med dobaviteljem in kupcem in sedem let po tem, ko stranka preneha trgovati z nami. Stranka lahko kadar koli od nas zahteva informacije o podatkih o stranki, ki jih posedujemo, in mi se bomo odzvali v skladu z najnovejšimi zahtevami zakonodaje. Če se stranka pritoži nad našim nadzorom nad njihovimi podatki ali katero koli drugo pritožbo, ki se nanaša na podatke, ki jih imamo o njih, lahko vložijo pritožbo pri ICO.

SPREMEMBE NAŠEGA PRAVILNIKA O ZASEBNOSTI

Vse spremembe, ki jih lahko naredimo v našem pravilniku o zasebnosti v prihodnosti, bodo objavljene na tej strani in, če je to primerno, vam bodo poslane po e-pošti. Občasno preverite, ali so na voljo posodobitve ali spremembe v našem pravilniku o zasebnosti.

KONTAKT

Vprašanja, pripombe in zahteve v zvezi s tem pravilnikom o zasebnosti so dobrodošle in jih je potrebno nasloviti na;

Sensio d.o.o.
Cesta VI/5
3320 Velenje
Slovenija