Postanite pooblaščeni prodajalec izdelkov Sensio

Izkoristite vse prednosti neposrednega Sensio partnerstva in opremite svoj salon z odlično svetlobno dekoracijo, ki navdihuje.

Kaj je program pooblaščenega prodajalca?

Program poobalščenega prodajalca je partnerstvo med podjetjem Sensio in izbranimi prodajalci. Po opravljeni obširni raziskavi v maloprodaji je bilo ugotovljeno, da prodajalci pogrešajo podporo pri prodaji kuhinjske osvetljave, prav tako pravijo, da je bila ta do sedaj zanemarljiva..

Vemo, da veste, da je osvetljava pri načrtovanju kuhinje, ki pohištvu doda končno noto in ustvari UAU učinek, zelo pomembna. Za vsako kuhinjo je ključna izbira prave osvetljave.

Želimo vam pomagati – pustite nam, da prodajo osvetljave pohitrimo in poenostavimo za vas in omogočimo, da določite popolno shemo osvetljave za vsakega od vaših modelov kuhinje.

small image

Zakaj postati pooblaščeni prodajalec Sensio?

Imejte prednost pred vašo konkurenco; če želite ponuditi dodatno podporo vašim kupcem, je program pooblaščenega prodajalca primeren za vas. Prodajalci, ki so del programa, bodo prejeli naslednje ugodnosti;

  • Brezplačno svetovanje pri opremi salona
  • Izobraževanje glede izdelkov
  • Dostop do svetovalca osvetljave
  • Brezplačna objava na seznamu pooblaščenih prodajalcev Sensio
  • Brezplačen promocijski material
  • Nalepka za na vrata 'Pooblaščeni prodajalec Sensio'
  • Brezplačni kupcu prijazni katalogi za uporabo v salonu
  • Četrtletno obveščanje o novostih
Trade Associations
Želite postati pooblaščeni prodajalec izdelkov Sensio? PRIJAVITE SE TUKAJ

Pogoj za pridobitev partnerstva je lasten salon. Ko izpolnite in pošljete obrazec spodaj, vas bo v najkrajšem možnem času kontaktiral eden izmed Sensio predstavnikov.

VAŠI PODATKI

NASLOV LOKACIJE SALONA

PROSIMO ODGOVORITE NA NEKAJ VPRAŠANJ NEDA

DODATNI KOMENTARJI

Pogoji
Da bi postali Sensio pooblaščeni prodajalec, morajo biti izpolnjeni naslednji kriteriji:
Imate razstavni prostor, ki je odprt za javnost. Vaši eksponati so osvetljeni s Sensio razsvetljavo. Prosimo, da je 100% osvetlitve eksponatov Sensio (ni potrebno, da je osvetljen vsak eksponat).
Prikaže se brezplačen tiskani material POS (Point Of Sale). Prosimo, da je na eksponatu ob razsvetljavi prikazana vsaj ena informativna kartica ali nalepka in Sensio nalepka. V kolikor je potrebno, vam lahko dobavimo tudi drugi paket POS materijala.
Sensio lahko zavrne prijavo, ki ne izpolnjuje navedenih kriterijev. Preden je naveden kot član PPP na www.sensio.si, mora naš predstavnik najprej preveriti in potrditi, ali so izpolnjena vsa merila.
Partnerstvo se lahko prekliče, če ugotovimo da stranka več ne izpolnjuje minimalnih zahtev partnerstva.


* Obvezna polja

Koga naj kontaktiram, če želim postati Sensio pooblaščeni prodajalec?


Sensio lahko kontaktirate tako, da nas pokličete na spodnjo telefonsko številko ali pošljete elektronsko pošto:
Tel. št.: +386 (0)64 108 258
E-mail: info@sensio.si