Nagrade

Ne rabite nam preprosto verjeti na besedo

Bili smo deležni priznanj za oblikovanje naših izdelkov. Naše inovativne rešitve razsvetljave so upravičeno bile nominirane oziroma so prejele najvišja priznanja v industriji in jih navajamo spodaj.

Awards

Oblikovano v Združenem kraljestvu

Razvoj in oblikovanje izdelkov v Združenem kraljestvu

Oblikovanje in razvoj sta bila vedno v središču tega, kar počnemo. Ne samo, da sledimo trendom, temveč jih tudi pomagamo postavljati. Izdelke oblikujemo v Združenem kraljestvu, kar nam omogoča, da s svojim strokovnim znanjem v industriji zagotovimo, da so vse podrobnosti oblikovane s popolno odličnostjo in v skladu z najvišjimi standardi.

S poudarkom na britanskem dizajnu razsvetljave in visokokakovostnih izdelkih vam želimo prikazati prihodnost svetlobnih rešitev LED pohištva. Vedno smo usmerjeni v prihodnost in iz leta v leto si prizadevamo oblikovati in razvijati nove in edinstvene koncepte za vas in vaše odjemalce. Dizajni, ki resnično navdihujejo in poživijo videz vaše kuhinje, tako kot si želite.

Naše izdelke oblikujemo na našem sedežu v ​​West Yorkshireju, da lahko zagotovimo najvišjo stopnjo nadzora in nenehno nudimo nove in inovativne ideje, ki navdušujejo naše stranke. Navdihuje nas, da vam lahko pomagamo udejanjiti vizije in želje vaših uporabnikov, zato bomo še naprej prisluhnili trgu in razvijali lastno edinstveno ponudbo izdelkov. Ne mislimo samo razsvetljavo, mislimo pohištvo - da bi zagotovili, da naša edinstvena ponudba izdelkov občutno prispeva h končnemu videzu vaših izdelkov.

Naš cilj je premikati meje naše industrije z oblikovanjem in razvijanjem najbolj inovativnih, edinstvenih izdelkov, ki vam jih zagotavlja naša interna ekipa. V celoti spremljamo najnovejša stališča odjemalcev in tržne trende; to je tisto, kar spodbuja naše ideje pri razvoju novih izdelkov in prototipov.

Panožna združenja

Podpiranje in krepitev industrije

Sensio je član "Lighting Industry Association" (Združenje industrije razsvetljave)

Naloga združenja je okrepiti industrijo in obveščati o koristih visoke kakovosti razsvetljave, tako da so zastopani vsi vidiki zakonodaje in standardov Združenega kraljestva, EU in mednarodnega prava. Združenje deluje tako, da varuje interese potrošnikov in njegovih članov, zato smo prvi, ki slišimo in se odzivamo na posodobitve, novo zakonodajo in vse spremembe, ki vplivajo na industrijo razsvetljave.

Trade Associations

Certifikati

Zagotavljamo podprtost s certifikati

Nov izdelek pred potrditvijo v Sensio asortiment temeljito testiramo in šele, ko smo popolnoma zadovoljni s testnimi rezultati, ga lansiramo na tržišče. To dokazujemo s testnimi certifikati in poročili o preskusih za vse na novo lansirane izdelke.

small image

Kakovost in distribucija

Kakovost je prioriteta

Da bi poudarili vrednost, ki pritiče visoki kakovosti naših izdelkov, smo uvedli 5-letno garancijo na vse standardne izdelke.

Ponosni smo na ponudbo izdelkov vrhunske kakovosti z uporabo najboljših komponent in materialov, ki zagotavljajo dolgo življenjsko dobo, visoko svetlobno zmogljivost in izboljšano trajnost. Vsi naši izdelki so certificirani v laboratorijih Združenega kraljestva, so v skladu z našo Politiko zagotavljanja kakovosti in imajo 5-letno garancijo.

Sensio deluje na 2.700 kvadratnih metrov prostora v mestu Castleford, West Yorkshire. Naš skladiščni prostor obsega skoraj 2.500 kvadratnih metrov in nam omogoča povečanje zalog bolj, kot kadarkoli prej. Naša logistika je deležna neprestanega napredka in program tekočih naložb nam omogoča, da iz leta v leto napredujemo.

Ponašamo se z visoko zanesljivostjo naših dobav, stopnja vračil blaga pa znaša le 0,025%.

Quality & Distribution small image small image

ISO akreditirano

O NQA (Nuclear Quality Assurance)

NQA je vodilni svetovni neodvisno akreditiran certifikacijski organ, ki zagotavlja ocene (revizije) organizacij na področju različnih standardov sistema upravljanja od leta 1988. NQA je del NTS, vodilnega neodvisnega ponudnika storitev na področjih testiranja okoljskih simulacij, nadzora ter certificiranja v ZDA. NTS služi širokemu spektru panog, vključno s civilnim letalstvom, vesoljskimi, obrambnimi, jedrskimi, telekomunikacijskimi, industrijskimi, elektronskimi, medicinskimi in avtomobilskimi trgi. NQA obsega strokovno znanje za številne različne panoge, kot so vesoljska industrija, telekomunikacije, elektronika, informacijska tehnologija, strokovne storitve, prevoz in distribucija, avtomobilska industrija, plastika, kovina in stroji, živila in upravljanje dobavne verige. To široko strokovno znanje pomeni, da lahko NQA svojim strankam nudi eno samo kontaktno točko, ki jim prihrani čas, kakor tudi izkušeno in usposobljeno osebje na mednarodni in lokalni ravni, da se zagotovi učinkovita obravnava. Poslovanje NQA je po vsem svetu akreditirano za izvajanje registracij sistemov upravljanja ANSI - ANAB (American National Standards Institute / Registrar Accreditation Board), UKAS (United Kingdom Accreditation Service) in različnih drugih regionalnih in industrijskih nadzornih organov.

ISO 9001:2015 Standard zagotavljanja kakovosti

ISO 9001 je mednarodno priznani standard sistemov vodenja kakovosti. To je najbolj razširjen standard na svetu, z več kot 1,1 milijona potrdil, izdanih organizacijam v 178 državah. ISO 9001 zagotavlja okvir in skupek načel, ki zagotavljajo skupni pristop k upravljanju te organizacije, da bi lahko dosledno zadovoljili odjemalce in druge interesne skupine. Preprosteje rečeno, standard zagotavlja osnovo za učinkovito delovanje procesov in zaposlenih z namenom učinkovite proizvodnje izdelkov ali storitev.

small image

LEAN Six Sigma

Vodilni delavci v podjetju Sensio, vključno z generalnim direktorjem g. Michaelom Linskyom, so bili deležni usposabljanja LEAN Six Sigma, ki skrbi za odpravo nebistvenih in nepotrebnih korakov v poslovnem procesu za izboljšanje kakovosti za naše stranke. Program izobraževanja prav tako pomaga osebju, da razume potrebe strank, sprejme discipliniran pristop pri uporabi dejstev in podatkov ter posebno pozornost namenja izboljšanju poslovnega procesa. Zaposlenim v Sensio zagotavlja bistveno usposabljanje, kot je tečaj LEAN Six Sigma, ki je del našega stalnega razvoja in zaveze, da bi našim strankam zagotovili najvišjo kakovost izdelkov in storitev. Videoposnetek prikazuje pojasnilo generalnega direktorja Sensio, g. Michael Linskya, o razlogih pristopa LEAN Six Sigma programu in koristih, ki jih ima ta za Sensio.

Tržno znanje

Verjamemo v našo drugačnost

Ustanovljeni v letu 2000, verjamemo, da smo v tem času pridobili znanje in razumevanje, da lahko presegamo vaša pričakovanja.

Sensio je edinstven v dejstvu, da našo prodajno ekipo tvori osebje, ki izvira iz pohištvene industrije. Ne mislimo samo razsvetljavo, mislimo pohištvo.

Izkušnje, ki jih prinaša vsak član naše prodajne ekipe, nam omogočajo prepoznati pomen celovite razsvetljave in pomemben učinek, ki ga lahko ima na končni videz in funkcionalnost poljubnega koncepta kuhinje.

Resnično verjamemo, da imamo sposobnosti in razumevanje, da ugodimo vašim zahtevam.

Nudimo celovito usposabljanje, specializirane tržne vire in nepremagljivo strukturo podpore, ki nudi smernice vsem našim strankam.

V naši panogi ohranjamo status najbojših, neposredne informacije nam omogočajo obvladovanje dogajanja na trgu, kar nam omogoča popolno pozicioniranje naših najnovejših ponudb.

Najpomembneje je, da poslušamo. Želimo slišati od vas. Vaše povratne informacije so za nas zelo pomembne, vse pripombe in komentarje pa izpostavimo in upoštevamo na mesečnih sestankih usposabljanja in razvoja.